HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Kundengagemang

På dagens konkurrensutsatta marknad måste företag snabbt kunna konvertera kunduppgifter och insikter till kundengagemang. Ricoh kan hjälpa till att konvertera data till business intelligence för att du ska kunna dra nytta av den kunskapen och skapa effektiv, riktad kommunikation som ger resultat.

  • Customer Communication Management

    Kundkommunikation

    Öka engagemanget med innovativ teknik för flera kanaler, arbetsflödeslösningar och riktade kampanjer.

  • Tryckerier

    Tryckerier

    Prisvärda och integrerade lösningar som gör att ni kan erbjuda era kunder de senaste innovationerna i tryckbranschen.


Överbrygga klyftan mellan kunskap och kommunikation

Anpassningen mellan personer, processer och teknik håller på att förändra vårt sätt att göra affärer. Företag måste vara flexibla för att kunna anpassa sig till en föränderlig konkurrenssituation och snabb tillgång till data. Möjligheten att konvertera dessa till konkret kundengagemang är avgörande.

Konvertera data till insikter

Ricoh har erfarenhet och rätt kompetens för att hjälpa er konvertera data till värdefulla insikter, oavsett ursprungligt format. Oavsett om du letar efter lösningar för stora volymer dokumentbearbetning eller vill minska den tid som de anställda lägger ner på inmatning av kunddata har vi tidsbesparande praktiska lösningar som kan hjälpa dig.

Konvertera insikter till riktad kommunikation

När all kundinformation är samlad är du redo att konvertera det till riktad kommunikation. Tryckeriteknik som t.ex. variabeldatautskrifter underlättar riktad kundkommunikation genom att olika element, t.ex. bild eller text kan ändras från en del av produktionen till nästa. Och med transpromoteknik är det enkelt att skapa riktade, relevanta meddelanden på kundkommunikation som t.ex. kuponger eller meddelanden längst ner på fakturor.

Och när det gäller kontorsskrivare gör Ricohs nya generation multifunktionsenheter det möjligt för företag av alla storlekar att producera kvalitativa dokument, så det är enklare än någonsin att skapa egna effektfulla utskrifter för kommunikation.


Hittade du inte vad du sökte?

Om du inte hittade det du letade efter kan du kontakta Ricoh så hjälper vi dig.

Kontakta Ricoh

Även i