HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Förvaltning och efterlevnad

Behovet att anpassa sig till en allt mer komplex styrning och strängare krav från myndigheter sätter enorm press på dagens företag. Oavsett om ni är ett litet, lokalt företag eller ett multinationellt företag kan Ricoh erbjuda den specialkompetens ni behöver för att er verksamhet ska följa de regelverk och den lagstiftning som gäller.

 • Data Cleansing for Government

  Data Cleansing för offentlig sektor

  En heltäckande och dokumenterad process för att radera data från utskriftsenheter som använts inom offentlig sektor.

 • Document Governance

  Document Governance

  Applikationer och verktyg för att hantera och övervaka din dokumentinfrastruktur.

 • Faktureringstjänster

  Faktureringstjänster

  Optimera redovisningspraxis och uppgradera till papperslös fakturering i en hastighet som passar er verksamhet


Stöd för effektiva, kompatibla processer

Ricoh erbjuder lösningar baserade på förståelse för både allmänna och branschspecifika lagstadgade krav. Låt vår kompetens hjälpa er att stärka era interna styrningsprocesser och åtgärda utmaningar gällande efterlevnad.

Bevara verksamhetens integritet

Vi erbjuder lösningar som ger er full kontroll över vem som har tillgång till information i er organisationen och vi kan hjälpa er att skapa affärsprocesser baserade på bästa praxis för att förstärka era centrala policyer.

Vi har erfarenhet från några av de största och mest byråkratiska organisationerna inom områden med höga lagstadgade krav, som till exempel:

 • Offentlig sektor
 • Vårdsektor
 • Finansiella tjänster 
 • Juridiska tjänster


Effektiv efterlevnad över landsgränser

Allt eftersom lagstadgade krav runt om i världen blir allt strängare blir det allt mer komplicerat att garantera att alla regler följs över större geografiska områden. Ricoh finns här för att hjälpa er att ta er an den utmaningen.

Vi kan hjälpa er att implementera och stödja effektiva, säkra och kompatibla arbetsprocesser inom viktiga områden – från arkivering och dokumenthantering till registrering och upphandling.


 • Utskrift som en managerad tjänst

  Utskrift

  Ett komplett utbud av högkvalitativa utskriftstjänster med snabba ledtider levererade på plats i era lokaler

 • Data Cleansing Services

  Data Cleansing

  En helhetstäckande och dokumenterad process för att radera data från använda utskriftsenheter.


Hittade du inte vad du sökte?

Om du inte hittade det du letade efter kan du kontakta Ricoh så hjälper vi dig.

Kontakta Ricoh

Även i