homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Flexibla arbetssätt

Med dagens allt rörligare arbetskraft ser företag fördelar med att erbjuda de anställda flexibla arbetsmöjligheter. Ricoh kan förse er med de verktyg och den kompetens som krävs för att göra era medarbetare produktiva och uppkopplade på kontoret, i hemmet och på resande fot.


Lösningar för en bättre uppkopplad verksamhet

Snabb och effektiv kunskapsdelning är avgörande för tillväxt, innovation och rörlighet. Ricoh erbjuder flera kommunikationslösningar som stödjer flexibla arbetssätt och distansarbete som samtidigt ökar produktiviteten. Och med vår erfarenhet kring digitalisering kan vi erbjuda dig kunskap som kan hjälpa dig att införa nya arbetsmetoder i ditt företag.

Enkel informationsåtkomst

Med Ricohs robusta, pålitliga kommunikations- och molninfrastruktur kan du ge ditt team avancerad och högpresterande IT och support.

Informationsutbytet blir sömlöst eftersom vår teknik gör att kollegor enkelt kan samarbeta i realtid och dela dokument säkert via ett stort antal enheter. Enkel åtkomst till digital information hjälper de anställda att vara produktiva även utanför kontoret.

Flexibla arbetssätt direkt från början

Ricohs kostnadseffektiva lösningar gör det kostnadseffektivt för företag och organisationer i alla storlekar att implementera skalbar teknik för flexibla arbetssätt utan betydande direktinvesteringar. Vår transparenta faktureringsmodell innebär att du har tillgång till den senaste kommunikations- och informationsdelningstekniken på ett sätt som är både ekonomiskt och förutsägbart.


 • eRecord Mobile 2

  eRecord Mobile

  Ett snabbt och säkert sätt att samla in och dela viktig patientinformation

 • MDS-lösningar

  MDS-lösningar

  Skräddarsydda lösningar som hjälper organisationer och företag att optimera informationsflödet och effektivisera dokumenthanteringen

 • Integrated IT Lifecycle Services

  Integrated IT Lifecycle Services

  Ett anpassningsbart utbud av IT-infrastrukturtjänster och stöd för större företag och organisationer

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Ett komplett utbud av konfigurerbara IT-tjänster för arbetsplatsen som levereras baserat på utnyttjande.

 • Mobil utskrift och utskrift on-demand 2

  Mobil utskrift och utskrift on-demand

  Erbjuder högskolor och universitet utskrift från mobila enheter var som helst.

 • Branch Paperless

  Branch Paperless

  Öka säkerheten och effektiviteten med ett digitaliserat arbetsflöde och en digital dokumenthantering som är enkel att implementera


Hittade du inte vad du sökte?

Om du inte hittade det du letade efter kan du kontakta Ricoh så hjälper vi dig.

Kontakta Ricoh

Även i