IM C400SRF

Våra A4-MFP skriver ut 40 sidor per minut och med flera pappersmagasin kan du hantera alla typer av utskriftsjobb. Dessutom rymmer magasinen fler ark än någonsin tidigare. Det betyder att du inte behöver fylla på lika ofta - en ren tidsbesparing. Du behöver inte heller budgetera några tilläggstjänster eller extra utrustning. Med en inbyggd efterbehandlare har du alla funktioner du behöver, i en enda smart enhet.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörIM C400SRF

Relaterade programvaror och appar

• @Remote - device management

@Remote

Med vår @Remote-teknik kan ni enkelt optimera er skrivarparks prestanda och miljöpåverkan genom att samla in detaljerad enhetsdata och omvandla den till värdefull information.

• Smart Device Connector

Smart Device Connector

Med Ricohs kostnadsfria app Smart Device Connector kan du snabbare och enklare skriva ut dokument och hämta skannade bilder med dinsmarta Apple-enhet eller NFC-kompatibla Androidbaserade enhet.