IM C400F

Den har en smart användarpanel med touchskärm och uppgraderas hela tiden med den senaste tekniken. Snabbt och smidigt kan denna intelligenta MFP-enhet skanna, kopiera, skriva ut och faxa dokument i A4-format. Ingen mer frustration över en enhet som känns passé. Det här är en färg-MFP som kommer att förändra företagets arbetsflöden och ta sig an kontorets uppgifter med kraft.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörIM C400F

Relaterade programvaror och appar

• @Remote - device management

@Remote

Med vår @Remote-teknik kan ni enkelt optimera er skrivarparks prestanda och miljöpåverkan genom att samla in detaljerad enhetsdata och omvandla den till värdefull information.

• Ricoh App for Google Cloud Print

Ricoh App for Google Cloud Print

Enklare mobila utskrifter med direktutskrift för Ricoh-skrivare via Googles tjänst för molnutskrifter

• Smart Device Connector

Smart Device Connector

Med Ricohs kostnadsfria app Smart Device Connector kan du snabbare och enklare skriva ut dokument och hämta skannade bilder med dinsmarta Apple-enhet eller NFC-kompatibla Androidbaserade enhet.