IM C300F

Snabbt och smidigt kan denna intelligenta MFP-enhet skanna, kopiera, skriva ut och faxa dokument i A4-format. Den har en smart användarpanel med en 10,1-tums touchskärm och uppgraderas hela tiden med den senaste tekniken. Ingen mer frustration över en enhet som känns passé. Det går snabbare att skriva ut, kopiera och skanna fler material och på distans oavsett var du befinner dig.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörIM C300F

Relaterade programvaror och appar

• @Remote - device management

@Remote

Med vår @Remote-teknik kan ni enkelt optimera er skrivarparks prestanda och miljöpåverkan genom att samla in detaljerad enhetsdata och omvandla den till värdefull information.

• Ricoh App for Google Cloud Print

Ricoh App for Google Cloud Print

Enklare mobila utskrifter med direktutskrift för Ricoh-skrivare via Googles tjänst för molnutskrifter

• Smart Device Connector

Smart Device Connector

Med Ricohs kostnadsfria app Smart Device Connector kan du snabbare och enklare skriva ut dokument och hämta skannade bilder med dinsmarta Apple-enhet eller NFC-kompatibla Androidbaserade enhet.