Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM 600F

Ricohs IM 600F är en intelligent och alltid aktuell dokumentlösning. Den kan skriva ut, kopiera, skanna och faxa. Den är även förberedd för molnet. Den smarta användarpanelen (SOP) på 10,1 tum underlättar för användarna. Och med SPDF-enheten (Single Pass Document Feeder) kan dubbelsidiga original skannas och laddas upp direkt till molnet.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM 600F