Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM 350F

Denna kompakta allt-i-ett-skrivare med en utskriftshastighet på 35 sid/min kan enkelt hantera allt pappersarbete inklusive faxkommunikation. Dess stora smarta användarpanel på 10,1 tum har en mängd intelligenta arbetsverktyg och förinstallerade smarta appar, såsom kopiering av ID-kort, automatiserar tidskrävande processer.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM 350F