Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM C5500A

Träffa er nya kontorsassistent. Ricohs IM C5500A allt-i-ett-färgskrivare kommer snabbt uppfylla era dokumentbehov. Med sin utformning för krävande, applikationer för höga volymer, kommer den skanna och distribuera information, skriva ut komplexa, flersidiga dokument och snyggt efterbehandla dem och göra dem redo för distribution.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM C5500A