Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM C3500

Denna allt-i-ett-färgskrivare med 35 sid/min gör verkligen det den ska med sin mångsidiga funktionalitet och pålitliga prestanda. Skrivaren uppfyller smidigt era dokumentbehov, skannar och distribuerar information, skriver ut och kopierar i färg och matar ut jämna dokumentuppsättningar.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM C3500