Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM C3000

Som ert alldeles egna tryckeri kommer denna allt-i-ett-skrivare med 30 sid/min att uppfylla alla era utskrifts- och kopieringsbehov. Likväl som att hantera vardagliga företagsdokument, kan den användas för att ta fram slagkraftigt marknadsmaterial, såsom broschyrer, tidskrifter och banderoller.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM C3000