SP C360SNw

Kompakt A4 LED multifunktionsfärgskrivare med funktioner som utskrift, kopiering och skanning samt WiFi-anslutning som standard. Idealisk för mindre arbetsgrupper med höga produktionsvolymer.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörSP C360SNw

Relaterade programvaror och appar

• @Remote - device management

@Remote

Med vår @Remote-teknik kan ni enkelt optimera er skrivarparks prestanda och miljöpåverkan genom att samla in detaljerad enhetsdata och omvandla den till värdefull information.

• Document Manager NX

Document Manager NX

Konvertera papper och bildbaserade elektroniska dokument till önskade redigerbara filformat som sedan kan kommenteras, delas och arkiveras.