MP W8140SP

Denna skrivare har en snabb utskriftshastighet i svartvitt. 14 sidor per minut (horisontal A1) och den har utformats för behoven inom CAD och PFP. Kompakt design, pålitlig och lättanvänd.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörMP W8140SP

Relaterade programvaror och appar

• TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow Print Tool helps you efficiently print large quantities of drawings and documents, while Copy Tool links wide-format multifunction printers with a colour plotter for colour copying.