Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

P C600

  • P C600 - Printer - Front View
  • P C600 - Printer - Right View
  • P C600 - Printer - Detail View
  • P C600 - Printer - Front View
  • P C600 - Printer - Right View
  • P C600 - Printer - Detail View

Ricohs P C600 är en snabbare och effektivare skrivare för arbetsgruppen. Med sin kompakta design och vinklade användarpanel passar den säkert alldeles perfekt på ditt kontor. Den första 1 200 dpi-utskriften med ett livfullt tryck produceras inom 7 sekunder och flersidiga dokument matas ut med imponerande 40 sidor per minut.

Drivers & Firmware


Ricoh-tillbehörP C600