HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricoh Women’s British Open

Ricoh Women’s British Open är en av fem majors i damgolf och en av endast två majortävlingar som spelas utanför USA. Denna anrika tävling har en vinnarlista som representerar det internationella toppskiktet inom damgolf.

År 2016 firade Ricoh Women’s British Open sitt 40-årsjubileum och det var det 10:e året Ricoh var med som sponsor. Mästerskapet hölls på Woburn Golf Club nära Milton Keynes i Buckinghamshire där Ariya Jutunugarn från Thailand tog sin första majorseger och fjärde seger 2016 vilket resulterade i plats 2 i Rolex World Ranking.

Framför en rekordpublik slog Ariya ut konkurrenten och koreanskan Mirim Lee som satte ett banrekord på 62 under torsdagen, liksom tidigare Ricoh Women’s British Open-mästare som Mo Martin och Stacey Lewis och lyfte den åtråvärda bucklan med poängen -16 under par.

Woburn har varit värd för Women’s British Open nio gånger sedan 1984 men det var första gången mästerskapet hölls där sedan 1999. 2016 års mästerskap spelades för första gången på Marquess-banan. Tidigare vinnare i detta berömda parkområde har varit Karrie Webb, Helen Alfredsson och Liselotte Neumann.

Charley Hull – varumärkesambassadör för Ricoh

På Ricoh har vi alltid trott på att stödja framtidens stjärnor idag. Därför är vi otroligt stolta över att kunna stödja Charley Hull. Trots att hon bara 20 år gammal, har Charley redan haft stora framgångar på touren och hon har vunnit titlar i Marocko samt valts ut som den yngsta spelaren någonsin som vinnare i Solheim Cup 2013.

Under 2016 gjorde hon sitt bästa resultat någonsin i en major med en andraplacering i ANA Inspiration Championship.

Att varje dag tänka på morgondagen

Under 2011 lanserade Ricoh sitt innovativa och prisbelönta Sustainability Optimisation Programme på Ricoh Women’s British Open.

Ricohs program Green Initiative For Tomorrow (GIFT) fokuserar löpande på vår 

gemensamma ambition och miljöåtgärder för spelare, åskådare och fans genom att uppmuntra dem att ändra dagliga rutiner. Resultatet är en minskad miljöbelastning och en mer hållbar framtid för alla.


Ricoh tennis sponsorships

ATP World Tour

ATP World Tour erbjuder några av de allra bästa tennisen har att erbjuda. Ta reda på mer om turneringarna Ricoh stödjer i år.