homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Varför arbeta på Ricoh?

På Ricoh vet vi att vår styrka ligger i våra medarbetare. Vi är verksamma i över 180 länder och sysselsätter över 100 000 personer och letar kontinuerligt efter sätt att erbjuda nya möjligheter till våra anställda.

Karriär och personlig utveckling

Som en mångsidig verksamhet erbjuder vi en rad utbildningsmöjligheter så att vår medarbetare kan utvecklas och växa. Vi erbjuder onlineutbildningar, E-lärande och klassrumsutbildning samt arbetsrelaterad träning och professionell utveckling. Vi har även förstklassiga utbildningar inom ledarskap, försäljning och tekniska discipliner.

Vi strävar efter att hjälpa våra anställda att utmärka sig och förbättra sin kompetens för att möta framtida affärsbehov och vårt credo är att ‘skapa engagerade, högpresterande team och medarbetare som får möjligheten att utnyttja sin fulla potential’.

Vår interaktiva onlineutbildningsportal erbjuder personlig utveckling och utbildning och här finns även vårt utbildningsschema så att du kan se vilka kurser som anpassade till just din arbetsroll och när de genomförs.

Våra ledare är viktiga för vår fortsatta framgång och vi investerar kraftigt i både praktiska och ackrediterade ledarskapsprogram för både underordnade, mellan- och högre chefer. Alla våra program är externt erkända av antingen Institute of Leadership and Management eller Chartered Institute of Management.

Vi erbjuder också en mängd utvecklingsmöjligheter för våra tekniker och specialistanställda. Om du väljer att börja arbeta på Ricoh kommer du aldrig behöva sluta lära, utforska och växa inom vår verksamhet.

Video : Ricoh imagine.change. Challenge Trophy

Mångfaldspolicy

Ricoh strävar efter jämställdhet och har en proaktiv och inkluderande strategi för uppnå detta. Ingen sökande eller anställd kommer att behandlas mindre förmånligt än någon annan på grund av ålder, funktionshinder, kön, könsbyte, graviditet, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller övertygelse, äktenskap eller civilt partnerskap.