HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Vårt engagemang i FN:s Globala mål för hållbar utveckling

År 2015 lanserade Förenta nationerna sina Globala mål för hållbar utveckling (SDG).(SDG). Det rör sig om 17 globala mål i viktiga sociala frågor. Målen är ett samlingsrop till alla länder och företag för att tillsammans tackla några av vår världs mest akuta sociala och miljörelaterade problem. Alla 193 av FN:s medlemsländer antog de Globala målen som en del i ramverket Agenda 2030.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Att lösa sociala problem via affärsverksamhet

År 2014 genomförde vi en uttömmande väsentlighetsutvärdering för att fastställa vilka hållbarhetsfrågor som utgjorde risker och/eller möjligheter för vår verksamhet. Vi granskar regelbundet våra analys- och ESG-mål för att anpassa oss till vår plan.

Process av väsentlighetsanalys

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


Våra sju prioriteringsområden och vårt engagemang:

1. Kreativitet från jobbet: vi hjälper våra kunder att förbättra deras ”kreativitet från jobbet” genom att förse dem med digital teknik och tjänster.

2. Förbättrad livskvalitet: vår teknologi tillhandahåller lösningar inom sjukvård och utbildning och samtidigt förbättrar vi människors livskvalitet via vårt pågående stöd för samhällsutveckling.

3. Ett samhälle utan koldioxidutsläpp: vi strävar efter att göra vår affärsverksamhet helt fri från koldioxidutsläpp med hjälp av omfattande energibesparing och genom att använda förnybar energi.

4. Cirkulär ekonomi: vi bidrar till att skapa en cirkulär ekonomi genom att främja insamling och återvinning av begagnade produkter och att globalt använda återvunna resurser.

5. Interessentens engagemang: vi kommer att förbättra samarbetet med våra affärspartners och skapa win-win-relationer för att gynna vårt företag, affärspartners och samhället.

6. Öppen innovation: vi kommer att främja öppen innovation med universitet, forskningsinstitut och affärspartners för att skapa nytt värde och lösa sociala frågor genom effektiv forskning och teknisk utveckling.

7. Mångfald och inkludering: vi är engagerade i att skapa en mångfald och en inkluderande arbetsplats där de anställda känner sig värderade på jobbet.