homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricohs Printed Memories-program

Som ett led i vårt engagemang för att positivt påverka lokala samhällen har vi lanserat “Printed Memories”, ett program som vi driver i samarbete med den ledande globala forskningsstiftelsen Alzheimer’s Research som verkar för att bekämpa demens.

Programmet fokuserar på att skapa positiv inverkan via volontärarbete och insamlingar samt att väcka medvetenhet om sjukdomen som är en av dem som skördar flest dödsoffer i Europa. Under 2019, deltog över 1000 anställda i en insamlingsaktivitet. Sedan starten av vårt partnerskap, 2017, har vi samlat in över 6 miljoner kronor för att stötta forskningen och ge support till familj, vänner och människor som har drabbats av demens/alzheimer.

Det digitala vykortsverktyget Printed Memories

Printed Memories digitala verktyg där du kan skapa vykort, är ett enkelt sätt för vänner och familj att hålla kontakten under rådande tider av isolering och mindre sociala kontakter.

Idén bakom vårt verktyg Printed Memories föddes ur konceptet ”reminiscensterapi”. Forskning har visat att bekanta fotografier från en människas liv kan vara kraftfulla påminnelser för att hjälpa folk med demens att bevara kontakten med sin familj och sina vänner.


Med hjälp av vår egen programvara och teknologi har vi lanserat ett digitalt vykortsverktyg som vem som helst kan använda och som är tillgängligt på flera språk.

Användare kan enkelt ladda upp ett foto till Printed Memories plattformen från deras dator, mobil eller andra enheter. Därefter kan de skriva ett personligt meddelande innan verktyget förvandlar fotot till ett vykort och sedan skickar det direkt till mottagaren, oavsett var i Europa de bor. En gåva på 1 pund samlas in och alla intäkter går till Alzheimer’s Research.

För mer information eller för att skicka ett vykort, gå in på: www.printed-memories.com

”Dementia Uncovered”, en film med Simon Pegg

Många människor vet inte att demens orsakas av en hjärnsjukdom och inte är en oundviklig del av livet.
Ricoh slog sig ihop med skådespelaren Simon Pegg och Alzheimer's Research för att skapa en film som hjälper tittarna att visualisera hur Alzheimers påverkar hjärnan. Vi tog hjälp av anonyma uppgifter från verklig magnetisk resonanstomografi och våra 3D-skrivare för att skapa en film som visar de fysiska skillnaderna mellan en frisk hjärna och en som drabbats av Alzheimers sjukdom.

Gå in på webbsidan för att ta reda på mer: https://www.alzheimersresearchuk.org/dementiauncovered 

Berättelsen bakom Ricohs partnerskap med Alzheimer’s Research

Vi är väldigt stolta över det givande partnerskap vi har med Alzheimer’s Research. Ta en titt på den här filmen för att lära er mer om vårt Printed Memories-program och det digitala vykortverktyget, från skapandet av personliga vykort till utskriften i Ricohs toppmoderna anläggning i Telford i Storbritannien.

I filmen visas även klipp från inspelningen av filmen ”Dementia Uncovered” där Ricoh skriver ut tredimensionella hjärnor för att bättre visualisera hur demens påverkar hjärnan.