homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Small Business Future Growth

Småföretagens återhämtning utformas

När Covid-19 slog till tvingades många företag att övergå till distansarbete på heltid nästan över en natt. Även om många småföretag lyckades anpassa sig på kort sikt uppstår nya utmaningar när det gäller att återvända till den fysiska arbetsplatsen.

Den moderna arbetskraften är mer fragmenterad än någonsin, vilket tydliggör att en snabbare digital omvandling kommer att vara avgörande för företagens långsiktiga framgång.

I den nya rapporten från Ricoh Europe, med forskning utförd av Opinium Research, undersöks erfarenheten av att arbeta på distans för ett mindre företag under pandemin. Rapporten belyser nyckeltrender och problem och erbjuder vägledning till småföretagare i den turbulenta period vi har framför oss.


Hämta infografik

Ladda ner rapporten

Detta fält är obligatoriskt*


Småföretag riskerar att förlora sina bästa medarbetare på grund av teknikfrustration under distansarbete

Småföretag riskerar att förlora sina bästa medarbetare på grund av teknikfrustration under distansarbete

I takt med att företagsägare återhämtar sig från effekterna av den globala pandemin förväntar sig de anställda att deras arbetsgivare ska erbjuda moderna metoder för hur och var de arbetar – annars kan de välja att söka sig vidare.

Det är en utmaning som i oproportionerligt hög grad påverkar små företag. Över en fjärdedel (27 %) av de anställda på europeiska småföretag överväger att byta arbetsplats till en som är bättre rustad för distansarbete. Varför? Kommunikations- och teknikproblem gör det svårt för 29 % av de anställda att förbli motiverade och engagerade under distansarbete. Och 48 % måste förlita sig på egen utrustning för att kunna arbeta på distans eftersom deras företag inte tillhandahåller den.

Även om digital omvandling kan ha varit en långsiktig plan måste småföretagen påskynda planerna nu. Utan rätt teknik som gör det enkelt och säkert för anställda att arbeta effektivt varifrån som helst står företagsägarna inför en kompetensflykt av sina främsta talanger. Det kan undergräva deras framtida affärsframgångar.

Läs hela artikeln