homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Future of print


Utskrifter har traditionellt sett bara varit det som kommer ut ur den vita maskinen i hörnet på kontoret. Den uppfattningen håller snabbt på att ändras i takt med att utskriftsteknologin utvecklas till att bli en del av kärnan inom tillverknings- och produktionsprocesser. Inom den medicinska sektorn tillverkar läkemedelsbolag proteser med 3D-teknik, skräddarsytt för den enskilde patienten. Inom detaljhandeln tillverkar säljare skor och designtryck på begäran, vilket minimerar lagerstocken. Inom skolväsendet kan elever skaffa personanpassade textböcker, vilket håller nere kostnader och förbättrar inlärningen.
 
I en ny studie från Ricoh Europe, utförd av Coleman Parkes, undersöker vi hur nya och framväxande utskriftsteknologier bidrar till att omstrukturera industrier och skapa möjligheter för verksamheter över kontinenten.
 
Studien genomfördes maj 2018 och bestod av 3 150 respondenter från företag av alla storlekar i Österrike, Belgien, Luxemburg, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Italien, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Slovakien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien och Irland.

Europeiska företagare lägger fokus på utskrifter för att driva innovation och agilitet framåt

Europeiska företagare lägger fokus på utskrifter för att driva innovation och agilitet framåt

Företagare behöver ändra sitt synsätt på vilken roll utskrifter har för verksamheten. 69 % anser att utskrifter kommer kunna skapa avgörande lönsamhet och 67 % använder det för att tillhandahålla konkurrenskraftig differentiering, vilket förflyttar utskrifterna från kontorslandskapet till ledningsrummet. Med de nya möjligheterna inom utskriftsområdet skapas grunder för en strategisk agilitet och förbättringar inom innovation. 39 % har infört nya utskriftsteknologier för att anpassa sig till AI och automation.

Läs hela artikeln


Nya utskriftsteknologier revolutionerar sjukvården

Nya utskriftsteknologier revolutionerar sjukvården

Majoriteten av vårdexperterna använder sig av nya utskriftsteknologier som hjälper till att förbättra diagnoser och minska dödligheten. De använder även innovationer inom utskriftsområdet för att snabbt kunna tillverka individanpassade implantat och proteser, vilket förkortar den tid som patienten behöver vara inlagd på sjukhus.

Läs hela artikeln


Digital tillverkning och 3D-utskrifter framträder som framtida nyckelfärdigheter

Digital tillverkning och 3D-utskrifter framträder som framtida nyckelfärdigheter

De kunskaper man får genom att använda nya teknologier som t.ex. digital framställning och 3D-utskrift är avgörande för hur framgångsrik utbildningen blir, men även som förberedelse inför arbetsmarknaden efter examen. Detta anser majoriteten av ledarna på instutioner inom högre utbildning. 66 % anser att investeringar i ny utskriftsteknologi är en av nycklarna för att kunna attrahera nya studenter och att öka deras tillfredsställelse med sin institution och utbildning.

Läs hela artikeln


Införande av nya utskriftsteknologier för att dra nytta av förändrade kundkrav

Införande av nya utskriftsteknologier för att dra nytta av förändrade kundkrav

Finanssektorn genomgår stora förändringar. Över hela Europa växlar etablerade banker över till ett huvudsakligt digitalt utbud för att kunna konkurrera med nya utmanare och startup-företag. 

83 % av företagsledare inom finanssektorn anser att förändrade kundförväntningar på papperslösa interaktioner och privata banktjänster kommer att bli en utmaning för branschen. Därför kommer användandet av nya utskriftsteknologier vara avgörande för en ökad agilitet och möjlighet att möta dessa krav.

Läs hela artikeln


Detaljhandeln använder utskriftsteknologi för att individanpassa produkter och skynda på leveranser

Detaljhandeln använder utskriftsteknologi för att individanpassa produkter och skynda på leveranser

I kampen för kundens lojalitet måste detaljhandlare vara snabba att förutse och anpassa sig till kundernas föränderliga preferenser. 

84 % av företagsledarna inom detaljhandeln berättar att kunderna vill ha kortare leveranstider och 74 % rapporterar en ökning av efterfrågan på individanpassade produkter. Avseende detta erbjuder nya utskriftsteknologier den mest livsdugliga lösningen till att uppnå konkurrenskraftiga fördelar. Framför allt inom 3D-teknik och utskrift efter behov ger detaljhandeln större möjlighet att effektivt tillmötesgå beställningar och överbrygga avståndet mellan digitala och fysiska produkter.

Läs hela artikeln


Att nyttja utskrifter på bästa sätt för att göra mer med mindre

Att nyttja utskrifter på bästa sätt för att göra mer med mindre

Allt fler små och medelstora företag omvärderar sin relation till utskrifter. 3D-teknik och andra typer av ny utskriftsteknologi erbjuder dem möjligheten att minska flera av de hinder som tidigare stått i vägen för tillväxt.

44 % av de små och medelstora företagen använder sig redan av den nya 3D-tekniken och har därmed reducerat sina lagerkostnader, reagerar snabbare på kundernas krav och har eliminerat flera leverantörs- och leveransproblem, och ytterligare 30 % planerar att genomföra investeringar inom de kommande två åren.

Läs hela artikeln