homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricohs samarbete med TheMagicTouch ökar tillgängligheten av textiltryck

Ricoh Europe, London, 21:a mars 2018 – Ricoh har inlett ett samarbete med TheMagicTouch, en ledande leverantör inom transfertryck. Samarbetet kommer leda till att fler företag får möjlighet att bredda sitt utbud med hjälp av Ricohs Ri 100, en allt-i-ett-lösning för textiltryck.

Ricoh Ri 100 kommer att hjälpa fler olika typer av företag att utveckla sitt utbud tack vare samarbetet med TheMagicTouch
Ricoh Ri 100 kommer att hjälpa fler olika typer av företag att utveckla sitt utbud tack vare samarbetet med TheMagicTouch

TheMagicTouch grundades för drygt 25 år sedan och erbjuder ett globalt nätverk som tillhandahåller transferpapper, värmepressar, laserprintrar, plottrar, skärare, material och utrustning till dessa. De erbjuder även ett stort utbud av förbrukningsvaror och material för individuella tryck.

Via sitt stora nätverk över EMEA-området kommer TheMagicTouch göra Ricohs Ri 100 tillgänglig i Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien från och med april. Den kommer att bli tillgänglig för övriga länder inom EMEA i juni.

För mindre tryckerier och copyshops är Ricohs Ri 100 textilprinter en idealisk print-on-demandlösning, t. ex. när man vill trycka reklam eller personliga budskap på T-shirtar. Systemet är pålitligt och inbegriper en mångsidig piezoelektrisk inkjetteknik som ger skarpt högkvalitativt tryck. Den fullständiga lösningen, som inkluderar en skrivare och med ett värmesystem som tillval med inbyggda säkerhetsfunktioner, kombinerar mycket hög kvalitet och enkel hantering till ett överkomligt pris. 

Graham Kennedy, chef för Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe, säger: “Det gläder oss att TheMagicTouch förstår vilket värde som Ricohs textiltrycksteknologi kan ge deras kunder, och att den höga kvaliteten och användarvänligheten hos Ri 100 klarar deras rigorösa tester.”

Juergen Hagedorn, grundare och CEO på TheMagicTouch säger: “Vi är alltid öppna för möjligheter att expandera och förbättra de innovativa lösningar vi tillhandahåller. Ri 100 är en kostnadseffektiv och komplett lösning som kommer att främja en lönsam tillväxt för många verksamheter.”

Ricohs Ri 100 presenteras på olika event över hela Europa, inklusive på FESPA, Messe Berlin, 15 – 18 maj, i Ricohs monter A50, hall 3.1 samt hos TheMagicTouch i deras monter D59, hall 4.1.

|About TheMagicTouch |
TheMagicTouch® GmbH, Germany founded in 1989, is specialised in developing, manufacturing and marketing Transfer Printing Technology designed for Colour Laser Devices. Key to the Technology is specially coated Transfer Media to receive the Toner Image and is able to transfer and release the Image to the desired Substrate or Product giving a professional result at a maximum of simplicity and user friendliness. 9 different Categories of Transfer Printing Media allow to print on almost any substrate or material one can think of. All MagicTouch Transfer Media are REACH compliant and recognised and widely supported by most Colour Laser Device OEM’s. In addition TMT offers a line of specialty Print Media like Label Stock, Greeting Cards, Banner Materials etc. and a whole range of single colour Flex and Flock Films for the Garment Decoration. TheMagicTouch maintains a global sales organization with Master Distributors/Dealers in more than 50 countries.

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com