homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricohs President & CEO intar scenen på Climate Week NYC

 

Ricohs Jake Yamashita utsedd till keynote speaker tillsammans med företagsledare från bl. a. Bloomberg, Microsoft och ZipCar

TOKYO, 5:e september 2018, Ricoh Company, Ltd. meddelade idag att Jake Yamashita, President och CEO, gör sin amerikanska keynotedebut på Climate Week NYC. Yamashita delar scenen med ett antal globala företagsledare från bl. a. Bloomberg, Microsoft och ZipCar. Han kommer att ge insikt om de många åtgärder som Ricoh vidtar för att motverka klimatförändringarna och dela med sig av de mätbara resultat vi har uppnått fram till dagens datum. Klimatveckan äger rum i New York City med början den 24 september 2018.


0

”Ricohs mission är vår strävan efter överlägsen kvalitet, att förbättra livskvaliteten och driva hållbarhet", säger Yamashita, President och CEO för Ricoh Company, Ltd. ”Det här engagemanget är inte nytt för oss, det är en del av vår globala vision och går så långt tillbaka som till vår grundare, Kiyoshi Ichimura. När Ricoh blickar in i framtiden blir vårt engagemang kring detta allt starkare, och vår vilja att göra det möjligt för företag och samhällen runt om i världen att arbeta smartare förstärks. Jag ser fram emot att dela med mig av vår långa historia av att tillämpa en hållbar affärspraxis och höra om liknande erfarenheter från andra företagsledare i New York.”

Ricoh ökar ständigt sitt engagemang i att skapa hållbarhet för samhällen runt om i världen och har åtagit sig åtta av FN:s mål för hållbar utveckling (SDG), bl.a. hållbar energi för alla, hållbar konsumtion och produktion, samt bekämpa klimatförändringen. År 2050 uppskattar FN att den globala befolkningen når nio miljarder människor. Yamashita kommer att utnyttja sin tid under klimatveckan med att berätta mer om de steg som Ricoh tar, i Japan och runt om i världen, för att nå denna milstolpe.

Klimatveckan som hålls för tionde året i rad presenteras av den internationella ideella organisationen The Climate Group, aOrganisationen samlar kraftfulla nätverk av företag, politiker och regeringar som har en påverkan på globala marknader, och genom kommunikation ökas takten för nya innovationer och lösningar.

För mer information om Ricohs engagemang för hållbar affärspraxis, besök: www.ricoh.com/sustainability/message/


###

 

© 2018 RICOH COMPANY LIMITED. All rights reserved. All referenced product names are

the trademarks of their respective companies.


| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com