Ricoh visar den senaste inkjet-tekniken på InPrint 2015
09.11.2015

Ricoh visar den senaste inkjet-tekniken på InPrint 2015

Stockholm 9 november 2015  
Ricoh Europe visar de senaste innovationerna inom inkjet-teknik på branschmässan
InPrint 2015, i München den 10-12 november. I montern visar vi våra befintliga inkjet-produkter, inkjet-lösningar för förpackningsindustrin och helt ny teknik. Det blir premiärvisning av våra skrivarhuvud MEMS för tunn film. Partnerprodukter som har Ricohs inkjet-teknik kommer också att visas, inklusive de från Cyan Tec (Storbritannien), Ardeje (Frankrike) och ColorGATE (Tyskland).
Inkjet-specialister finns på plats i hall A6, monter F31 för att visa Ricohs expertis och kompetens samt avancerad teknik som kan hjälpa kunder att nå specifika mål i sin utveckling av nya inkjet-produkter. Våra experter kommer att visa att samspelet mellan skrivhuvudet och vätskan är helt avgörande och hur Ricohs öppna vågform optimerar prestandan på inkstrålen. De ska också visa mönsterteknik för inkjet med Ricohs Sol Gel PZT-lösning, och demonstrera hur man kan använda en piezoelektrisk lösning för att skapa en funktionell film som kan användas i bildskärmar med flytande kristaller, sensorer och andra MEMS-tillverkade högteknologiska industriapplikationer. Processen ger en rad fördelar, som minimerad miljöpåverkan, förkortad arbetstid och minskade kostnader.

– På Ricoh är vi stolta över att vara den inkjet-partner som har bäst förståelse för hur man kan implementera ett mervärde i tillverkningen tillsammans med komponenter, montering och integrering. Vår skrivarhuvudteknik och vår gedigna tillverkningserfarenhet förser marknaden med en stark och öppen plattform – där endast fantasin begränsar våra kunders möjligheter, säger Tommy Segelberg, Nordic Operations Director för Ricoh PPBG.

Med tanke på den snabba takten teknikdrivna förändringar och ständigt föränderliga kundkrav, utsätts företag som är verksamma på den industriella marknaden för fler utmaningar och möjligheter än någonsin tidigare.

– Branschen måste konstant utveckla sin kompetens i den senaste tekniken för att säkerställa sin medvetenhet, attraktionskraft och relevans. Ett besök hos Ricoh på InPrint 2015 är ett perfekt tillfälle att se hur inkjet-innovation och partnerkompetens kan göra stor skillnad för industrin nu och i framtiden, avslutar Segelberg.

Kontakta Graham Kennedy för att boka ett möte med Ricohs exporter under mässan, graham.kennedy@ricoh-europe.com.

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com