Ricoh vinner utmärkelsen Projector Innovations Brand of the Year
25.04.2016

Ricoh vinner utmärkelsen Projector Innovations Brand of the Year

25 april 2016
Ricoh har fått utmärkelsen Projector Innovations Brand of the Year på VAR Middle East Choice of Channel Awards i Dubai. Utmärkelsen uppmärksammar branschbästa inom informations- och kommunikationsteknik i Mellanöstern.
Vinsten visar vilka möjligheter Ricohs projektorer har. Kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika har sett hur mångsidiga, användarvänliga och prisvärda de är. Utbudet är brett med allt från skrivbordsenheter till kortskjutande, och lösningarna är perfekta både för spontana och planerade presentationer. Prestandan är allround och enheterna intuitiva vilket är viktigt när många användare ska dela på en och samma enhet. En full uppsättning anslutningsmöjligheter och hjälpsamma anvisningarna på skärmen gör det enkelt även för nybörjare kan hålla en presentation.

Detta är den senaste utmärkelsen i en hel rad för Ricohs Communication Services. Nyligen vann våra kommunikationsprodukter i tre kategorier på ISE 2016 Awards; den mest kreativa ny produkten, det bästa nya mötesrummet, och den bästa nya trådlösa produkten.

Framöver planerar Ricoh att utöka sitt utbud kommunikationstjänster ytterligare. Inom vårt Connect & Collaborate-erbjudande finns förutom en rad kraftfulla projektorer även videokonferenslösningar, innovativa mötesrum och lösningar för digital skyltning. Ricoh kommer även fortsättningsvis att arbeta tillsammans med kund för att skapa specifika lösningar som driver arbetsplatsinnovation.

– På Ricoh är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder kontinuerlig innovation som gör att de kan utvecklas i den digitala tidsåldern. Våra branschledande verktyg för visuell kommunikation och samarbete gör det möjligt för agila företag och organisationer att hantera de krav som flexibel extern och intern kommunikation ställer idag, säger Kristoffer Birkedahl, Business Area Manager Communication Services, Ricoh Sverige AB.

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com