homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricoh utses till en globalt ledande leverantör av utskriftstjänster för fjärde året i rad

Global rapport visar att marknaden för utskriftstjänster expanderar

Stockholm 10 augusti 2015 – Ricoh behåller sin position som en ledande leverantör av utskriftstjänster Managed Print Services (MPS) för fjärde året i rad enligt rapporten Managed Print Services Landscape, 2015 från Quocirca. Ricoh hanterar miljontals enheter världen över för över 4 000 kunder och hjälper sina kunder att utveckla sina verksamheter genom bättre dokumenthantering, optimerade affärsprocesser, ökad produktivitet och minskad miljöpåverkan.

Quocirca noterar att Ricoh ”har påverkat stort med sin MDS-strategi” och i rapporten skriver man att ”Ricoh presenterar nytänkande på flera marknader och visar att man satsar på att expandera på fler marknader än sin kärnverksamhet”.

– Under året som gått har vi sett att Ricoh fortsätter att växa genom utökade tjänsteerbjudanden, en effektiv affärsstruktur och ett fokusskifte mot innovativa arbetssätt. Quocirca anser att Ricoh är en av de starkaste MPS-leverantörerna eftersom de har ett så omfattande tjänsteutbud som även inkluderar väl utvecklade affärsprocesstjänster. Vi tror att Ricoh kommer att fortsätta att växa eftersom de nu stärker sina tjänsteerbjudanden i kärnverksamheten, säger Louella Fernandes, Associate Director of Print Services and Solutions, Quocirca Ltd.

Ricoh levererar sina MPS-tjänster som en del av Ricoh Managed Document Services™, Ricohs MDS-tjänster och dessa supporteras globalt av fler än 30 000 servicetekniker och fem regionala MDS-center. Ricoh arbetar med sina kunder för att anpassa och optimera informationsprocesser för att öka effektiviteten och hantera informationssäkerhetsfrågor. Det gör det möjligt för företag att ta itu med stigande kostnader i samband med en okontrollerad utskriftsinfrastruktur.        

Ricohs globala räckvidd, i kombination med dess breda och skalbara tjänsteutbud gör att tjänsterna kan anpassas väl för att hjälpa alltifrån små till medelstora företag till större globala koncerner. Ricoh erbjuder sina globala kunder ett brett utbud av tjänster, inklusive mjukvarutjänster, affärsprocesstjänster, kommunikationstjänster, IT-tjänster, MDS, grafiska kommunikationstjänster, tjänster för hållbarhet och arbetsplatstjänster för att kunna anpassa sig till deras unika behov.

– Vi känner oss hedrade över att Quocirca återigen har placerat oss som en ledande MPS-leverantör och för att de anser att vi kan hjälpa våra kunder att på bästa sätt utnyttja de rätta lösningarna som kan hjälpa dem att utveckla sin verksamhet. Dagens arbetsplatser förändras och vi fokuserar på innovativa arbetssätt som kan lösa utmaningar våra kunder står inför kring säker informationsåtkomst och effektivt samarbete, säger Carsten Bruhn, Group Vice President & General Manager of Business Services, Ricoh Global Services & Industry Verticals, Ricoh Company, Ltd.

Gartner placerade Ricoh i ”Leaders Quadrant” i sin Magic Quadrant över Managed Print and Content Services Worldwide”  2014. IDC utsåg Ricoh till en ledande leverantör av tjänster för utskrifts- och dokumenthantering i sin marknadsanalys IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Assessment – Focus on Managed Workflow Services för fjärde gången 2014.

Mer information om Ricohs MDS-strategi, leveransnätverk och tjänsteutbud finns på http://ricoh.se/tjanster-losningar/mds/index.aspx

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com