Ricoh lanserar sin första skrivarserie med anpassningsbar översida
15.04.2016

Ricoh lanserar sin första skrivarserie med anpassningsbar översida

15 april 2016
Ricoh lanserar sin första skrivarserie med en översida som kan designas efter egna önskemål – en serie A4-skrivare för svartvitt i instegsnivå lämpad för hemmakontor och små till medelstora företag. Översidan kan designas med budskap eller bildspråk.
Ricohs nya och smarta serie SP 150 skriver ut 22 sidor per minut. Den ansluter fast eller trådlöst till en läsplatta eller smart enhet som fungerar som en virtuell kontrollpanel. Gränssnittet är intuitivt och det är enkelt att hantera skrivarens funktioner för utskrift, kopiering och skanning på den virtuella panelen. Skrivarinställningar justeras via Mac eller Windows.

SP 150-seriens plana ovansida kan skräddarsys efter användarens önskemål. De som har hemmakontor, små eller medelstora kontor kan särskilja sin enhet med iögonfallande design, text eller bild, som kan användas för att kommunicera viktiga budskap eller inspirera medarbetare samtidigt som kontoret får en helt unik utskriftsmiljö.

– Om du har en fantastiskt snygg smart enhet, en kraftfull pc och sofistikerad IT-utrustning till ditt förfogande. Då ska även utskriftsmiljön kunna vara lika avancerad. Vår tekniska kompetens och vår kundfokuserade strategi har utvecklat en skrivarserie som erbjuder hemmakontor och mindre företag lite roligare men enkel, tillgänglig och pålitlig utskrift, säger Carsten Jörgensen, Business Area Manager, Ricoh Sverige.

Ricohs bredare produktportfölj erbjuder enheter till alla branscher och marknadssegment och övertygande partnerprogram till återförsäljare. Starka alternativ till etablerade konsumentskrivare, vilket gör att partners kan få en mer balanserad produktportfölj.

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com