homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricoh lanserar innovativ teknik för innovativa och agila arbetsmiljöer

Ricoh Sverige, Solna, 21 oktober 2016
Ricoh lanserar nu en hel rad produkter med ny teknik som gör det möjligt att skapa, dela och hantera information mer flexibelt och effektivt. Den grundläggande tekniken är byggstenar för en ny generation kontorsprodukter. Samlingsnamnet är Workstyle Innovation Technology och i begreppet ingår komponenter som appbaserade gränssnitt och sömlös molnintegrering. Allt är designat för att underlätta för användaren. Arbetsuppgifter går snabbare och det blir flexiblare och mer produktivt.

Tekniken finns redan i våra nya och kommande MFP:er, skrivare, kommunikationssystem, projektorer och andra produkter på marknaden från Ricoh och våra affärspartner. Vår Workstyle Innovation Technology rymmer:

  • Bekanta gränssnitt som förenklar komplexa uppgifter så att de blir lätta att utföra
  • Dela information och samarbeta smidigt, nyttja potentialen av flera enheter fullt ut
  • Tajt integrering med kraftfulla mjukvaror och samarbetsverktyg
  • Appar och mjukvaror som skräddarsyr hur enheter ser ut och presterar

– Vårt koncept Workstyle Innovation Technology visar tydligt att Ricoh har lyssnar på sina kunder över hela världen för att hjälpa dem att övervinna specifika utmaningar. Som erfaren innovatör inom kontorsautomation kan Ricoh hjälpa företag av alla storlekar att anpassa sig till strukturella förändringar och utmaningar. Det inkluderar att hjälpa företag som har en arbetsstyrka som spänner över flera generationer, att ta hjälp av smarta enheter och molntjänster för att förverkliga distansarbete som gör det möjligt för de anställda att arbeta var och när som helst med agila arbetsmetoder, säger Tobias Andersson, Director Communication Services, Ricoh Sverige.

Smarta enheter
Ricohs nya generation multifunktionsskrivare har avancerade funktioner. De har en ny typ av användargränssnitt med enklare menyer och de kan anpassas och förses med de egenskaper och funktioner användarna behöver för att lösa sina arbetsuppgifter.

Flexibelt arbete på ett enkelt sätt
Ricohs nya intelligenta teknik är byggd för flexibla kontorsmiljöer och distansarbete. Den ger dig utökade anslutningsmöjligheter och tillgång till din utskrifts- och dokumentinfrastruktur utan dyr, tidskrävande integration och möjlighet till dokumentdelning från ett brett spektrum av smarta enheter.

Upptäck nya bättre arbetssätt
Ricohs teknik hjälper företag med övergången från traditionella arbetsflöden till kraftfulla, kostnadseffektiva digitala flöden. Våra lösningar gör det enkelt att dela information över flera plattformar och olika fysiska platser vilket effektiviserar gemensamma processer och funktioner.

Arbeta bättre tillsammans
Förverkliga dina idéer i realtid med medarbetare spridda över hela staden eller runt om i världen med hjälp av Ricohs effektiva samarbets- och kunskapsdelningslösningar. Vår teknik gör det enkelt att bygga projekt, utveckla koncept och ta väl underbyggda beslut snabbt, tillsammans med de människor och den information du behöver, direkt på skärmen framför dig.

Smart support när du behöver
Våra multifunktionsskrivare är enkla att installera och hantera. Den inbyggda smarta supportfunktionen hjälper dig att spara både tid och pengar. Dessa smarta enheter levereras med supportfunktioner som hjälper dig att lösa problem direkt på plats och som ger dig möjlighet att enkelt kommunicera direkt med fjärrsupporten.

Mer information om hur vårt koncept med Workstyle Innovation technologies kan utveckla företags arbetsmiljöer finns här:

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com