homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricoh lanserar en ny användarupplevelse för P3500M videokonferenssystem

Enheten ger användaren möjlighet att arbeta smartare genom att förbättra samarbete och kommunikation för företag

Ricoh Europe, London, 12 oktober 2017 – Ricoh Europe har idag lanserat en ny programvara för det trådlösa videokonferenssystemet P3500M. Portabel och kompakt, P3500M erbjuder nu en helt ny grundläggande användarupplevelse som möjliggör ett smartare arbetssätt.

ricoh P3500M
Ricohs P3500M videokonferenssystem

P3500M är enkel och snabb att installera och den har en säker automatisk autentisering, utan att användaren behöver logga in. Med ett konto för Ricohs molnbaserade tjänster ger denna lättanvända produkt stöd för obegränsade högkvalitativa videosamtal och snabb dokumentdelning. Det innebär att användaren enkelt kan samarbeta med kollegor, partners och kunder oberoende av vilken enhet de använder och var någonstans i världen de befinner sig. Ett intuitivt kommandogränssnitt betyder även att det inte behövs någon instruktion för användarna, vilket sparar tid då ett möte ska starta. 

Den senaste programvaran och det nya Endpoint Subscription för P3500M möjliggör point-to-point-samtal och dokumentdelning från datorn där den lokala internetanslutningen används och ger en mycket hög videokvalitet utan att ny infrastruktur behöver investeras i. Ricohs molntjänst baserar sig på ett dedikerat globalt videonätverk som automatiskt ansluter enhetn till det närmsta datacentret, vilket tryggar det bästa utförandet.

Richoh UCS Advanced är en molntjänst som ger en unik standardvideoadress som tillåter obegränsade direktvideosamtal med vilket befintligt IP-videosystem som helst eller Skype for Business™-klienter. Det betyder att redan befintliga investeringar kan bevaras och samtidigt att man enkelt kan ansluta med externa parter. 

Användare kan nu kombinera Endpoint Subscription med ett virtuellt mötesrum för att direkt kunna utvidga möjligheterna med sina kommunikationer till flerpartsvideokonferenser. Det finns lokala nummer för över 60 länder som deltagare kan använda för att ringa in och lyssna på en konferens. 

Kameran i P3500M har en vidvinkellins på 125°. Det ger känslan av ett möte ansikte mot ansikte för så många deltagare som möjligt.

Tobias Andersson, Director Communication Services, Ricoh Sverige AB sager “Våra kunder kräver lösningar som gör att de kan ansluta och samarbeta oavsett avstånd eller komplexitet. Molnbaserade konferenssystem ger möjlighet till obegränsade videosamtal och möten utan någon ytterligare infrastruktur. All kommunikation som går via P3500M är krypterad och säker.”

För mer information om Ricohs breda utbud av maskiner, program och tjänster se www.ricoh.se.

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com