Ricoh satsar på att visa flexibla heltäckande arbetsflöden på Hunkeler Innovationdays 2017
24.01.2017

Ricoh satsar på att visa flexibla heltäckande arbetsflöden på Hunkeler Innovationdays 2017

Ricoh Sverige, Solna, 24 januari 2017
Ricoh kommer att visa kompetens och innovationsdriven ideologi i hallen för grafisk kommunikation på Hunkeler Innovationdays 2017. En produktionspress för löpande bana och en arkpress plus de senaste mjukvarorna ska visas på Messe Lucerne, i Schweiz 20-23 februari.
Mässan som är vartannat år visar lösningar och praktiska tillämpningar som stödjer snabba förändringar inom digitaltryck och efterbehandling. Ricoh kommer att visa två arbetsflöden på den innovativa Ricoh ProTM VC60000, både rulle-till-rulle och rulle-till-ark och efterbehandling med dynamisk perforering som möjliggörs av ett Hunkeler-system. Den digitala arkpressen Ricoh ProTM C9100 för färgutskrifter kommer också att visas.
Hunkeler Innovationdays 2017
The Ricoh Pro VC60000
Ett brett spektrum av förtryckta och mässproducerade prover kommer att demonstrera en mängd kreativa möjligheter, även inbundna böcker för publicisten Elwin Street och en guide till fotoutställningen Speed of Light. Affischer, vykort, lojalitetskort och kontoutdrag kommer också att visas. Det kommer också att finnas en DR-app med tre olika dubbelsidiga A4-utskick att prova på olika enheter.

Ricohs digitala boktryckarlösning som kan hantera utmaningar som on demand ställer på boktryckarkonsten kommer också att visas, även tillsammans med Totalflow BatchBuilder och ett integrerat arbetsflöde för direktreklam. Dessutom kommer automatisk konfiguration av utskjutning och inställning av inline efterbehandling med Ricoh ProcessDirector 3.5 att visas.

– Genom att presentera våra digitaltrycksystem för löpande bana och ark sida vid sida kan vi visa hur enkelt det är att växla arbetsflöden för att maximera effektiviteten och åstadkomma en jämn och konsekvent färgkvalitet. Besökare kommer att lämna Hunkeler Innovationdays med en tydlig bild av hur de kan förbättra sin verksamhet och öppna nya världar av möjligheter med Ricohs dedikerade arbetsflödeslösningar, forskning och utveckling, och ett globalt serviceteam, säger Tommy Segelberg, Nordic Operations Director för Ricoh PPBG.

Ricoh är också stolta att sponsra DOXNET som är ett event med föreläsningar för nätverkande.

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com