drupa 2024 överträffade Ricohs förväntningar
25.06.2024

drupa 2024 överträffade Ricohs förväntningar

Flera beställningar togs emot, stort intresse visades, många framgångsrika möten genomfördes och fruktbara samarbeten stärktes under den 11 dagar långa mässan    

London, juni 25, 2024 – drupa 2024 överträffade alla förväntningar för Ricoh med mer än 100 avtalade ordrar inom samtliga tekniker för bläckstråleskrivare, toner, programvara och industriella skrivhuvuden.

drupa 2024 överträffade Ricohs förväntningar
Ricohs närvaro på drupa 2024 överträffade förväntningarna med betydande affärer inom alla teknikområden

Föga förvånande var intresset för Ricohs banbrytande bläckstrålesystem stort och besökarna ville gärna se hur RICOH Pro™ VC80000 höghastighetsbläckstråleskrivare med bana, Harpy Eagle, och RICOH Pro™ Z75 B2 bläckstråleskrivare med arkmatning, Dragon, kunde få deras tryck att flyga.

Cimpress, som är ledande inom massproduktion av trycksaker, valde att investera i en Pro VC80000 för att bredda sin applikationsexpertis och effektivisera produktionen, medan Sattler Media Group GmbH i Tyskland bekräftade sin satsning på bläckstråleteknik i samarbete med Ricoh efter mycket framgångsrika betatester av samma system. Och den saudiarabiska återförsäljaren ''SAMIR Group'' beställde en Pro Z75 till Efad Group/Fekrah Press.

Ricohs webbaserade bläckstrålesystem fick också ytterligare erkännande för sin innovativa produktionsförmåga i form av en förstaplats på marknaden för höghastighetsbläckstrålesystem med kontinuerlig matning globalt för 2023 i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker (Calendar 2023).

Intresset för bläckstrålesystem var väntat, men Ricoh gladdes åt intresset för sina tonerbaserade pressar – Jaguar RICOH Pro™ C9500, RICOH Pro™ C7500 och RICOH Pro™ C5300 lockade stora skaror och i slutändan en stor mängd affärer med hundratals enheter som beställdes av ett brett spektrum av köpare från EMEA och runt om i världen.

Koji Miyao, President, Ricoh Graphic Communications & Senior Corporate Officer, Ricoh, säger: "Ricohs deltagande var extremt framgångsrikt. Det var mycket spännande och givande att se så många ordrar på våra banbrytande teknologier för bläckstråleskrivare, tonerbaserade skrivare, mjukvara och industriella skrivhuvuden. Vi ser fram emot att hjälpa dessa nya och befintliga kunder att få en bra avkastning på sina Ricoh-investeringar. Det var också en stor ära och ett privilegium att få träffa så många uppskattade kunder och partners under mässan, som vi kunde dela våra starka berättelser om hållbarhet och co-innovation med."

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2024 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 348 miljarder yen (ca 15,5 miljarder USD).

Det är Ricohs uppdrag och vision att ge människor möjlighet att förverkliga sig själva genom arbete genom att förstå och förändra hur människor arbetar så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2024 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Mediakontakt:
Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez
E-mail: media@ricoh-europe.com
Homepage: www.ricoh-europe.com

Följ oss på X: www.twitter.com/ricoheurope
Följ oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-sverige-ab
Följ oss på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope