Gartner

Ricoh finns med i Gartner® Magic Quadrant™ for Outsourced Digital Workplace Services 2023

Ladda ner din kostnadsfria rapport idag

Ricoh har återigen placerats av Gartner, Inc. i sin rapport Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide, 2023*. Ricoh är ett av 17 företag placerade i denna Magic Quadrant.
 
Gartner utvärderade alla leverantörer utifrån utvärderingskriterier för fullständighet av vision och förmåga att genomföra inom ODWS-området.
Rapport

2023 års Gartner® Magic Quadrant™ for ODWS Worldwide

Gartner utvärderade 17 leverantörer, som inkluderade Ricoh, utifrån utvärderingskriterier för fullständighet av vision och förmåga att genomföra inom ODWS-området.  


Utvärderingen täckte följande områden:

  • Fjärrsupport till slutanvändare (tidigare servicedesk)
  • Support för slutanvändarenheter (tidigare fältservice-support), inklusive support för skrivbordsdatorer, bärbara datorer, mobila enheter, ODWS IoT, försäljning av kringutrustning, smart lockers, support-kiosker och support baserad på förstärkt verklighet (AR)
  • PC-konfiguration för både fysiska och virtuella enheter (PCaaS, DaaS och VDI)
  • UX-centrerade tjänster och avtal om upplevelsenivå (XLAs)
  • Användning av självläkande analyser och AI-baserade automatiserings-tjänster för att transformera användarnas upplevelse och förbättra affärsresultaten
Gartner - landing page image
LADDA NER RAPPORTEN

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.

* required
* required
* required
* required
* required
“Vår fortsatta utveckling som digitalt tjänsteföretag gör oss till en idealisk partner för kunder som vill få tillgång till ett enormt utbud av digitala tjänster, där ODWS är en nyckelkomponent för en effektiv och ändamålsenlig digital arbetsplats. Att vi än en gång får Gartners erkännande i form av vår placering i Magic Quadrant tror vi är ett bevis på vår förmåga att förverkliga lösningar för våra kunder som verkligen leder till förändring på arbetsplatsen. Vi ser fram emot att bygga vidare på detta erkännande när vi fortsätter att driva processautomatisering och teknisk innovation som gör det möjligt för människor att utföra ett mer kreativt och tillfredsställande arbete.” 
 
Nicola Downing, VD, Ricoh Europe

*Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, av Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity och Karl Rosander, den 13 mars 2023.

 

Gartners ansvarsfriskrivning

Gartner rekommenderar inte någon leverantör, produkt eller tjänst som presenteras i sina forskningspublikationer, och råder inte teknikanvändare att välja endast de leverantörer som har de högsta betygen eller annan beteckning. Gartners undersökningar består av åsikter från Gartners undersökningsorganisation och ska inte tolkas som faktautlåtanden. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, med avseende på denna undersökning, inklusive garantier om säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

 

GARTNER är ett registrerat varumärke och servicemärke som tillhör Gartner och Magic Quadrant är ett registrerat varumärke från Gartner, Inc. och/eller dess närstående bolag i USA och internationellt och används här med tillstånd. Med ensamrätt.