Meeting Room Services

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

Room in a box

Gör avancerad teknik enkel och diskret genom att integrera tekniken i inredningen och sudda ut gränserna mellan upplevelse och möte.

Ricohs mötesrumstjänster erbjuder support som hjälper er att optimera hur era mötesutrymmen används. Realtidsdata samlas in för aktuella användningsmönster, därefter implementeras målinriktade lösningar som förbättrar åtkomst till era möteslokaler och löpande övervakning för att säkerställa att dessa även fortsättningsvis fungerar optimalt för era behov.

Insikt och support

Vi har erfarenhet av att effektivisera affärsprocesser för kunder i olika branscher, och med industriledande rumsövervakningsteknik från Condeco kan vi hjälpa er att optimera era möteslokaler. Vi kan även förbättra hur rummen motsvarar era medarbetares behov, och leverera flexibel, effektiv kommunikationsteknik som videokonferensutrustning, projektorer och interaktiva whiteboards.

Vi samverkar med er genom hela projektet, servar, supporterar och utbildar era medarbetare under tiden en effektivare infrastruktur för era möteslokaler implementeras. Med möteslokaler anpassade efter era medarbetares verkliga behov kan ni dra fördel av högre produktivitet och kanske frigöra utrymmen för andra saker.

Överst på sidan

En effektivare verksamhet

Utöver att effektivisera layouten på era mötesutrymmen kan vi leverera teknik som integreras med era befintliga plattformar för att förbättra effektiviteten på era boknings- och administrationsprocesser.

Med våra lösningar kan ni boka mötesrum direkt i ert befintliga kalendersystem. Samtidigt kan du skicka inbjudningar till deltagare, boka en videokonferenslinje, meddela receptionen om när besökare anländer och boka parkeringsplatser eller lunch till deltagarna.

Vi kan även erbjuda digital skyltning som kan användas utanför mötesrummen och i er reception. Du kan göra det enklare för deltagare att hitta till rummet genom att visa information om var rummet finns, tillgänglighet, mötestider etc.

Överst på sidan

Ta kontroll över era möteslokaler

Med vår vägledning och våra lösningar är det möjligt för er att få en klar bild över hur era mötesrum används. Och ni kan uppmuntra era medarbetare att använda rummen mer genom att öka tillgängligheten.

Med vår teknik får du snabbt tillgång till ett mötesrum, dra helt enkelt bara ID-kortet över en integrerad kortläsare. På samma vis kan du även meddela andra att ett möte har påbörjats, registrera att rummet inte används eller kontrollera när nästa schemalagda möte ska börja.

Med bättre kontroll över era möteslokaler kan du öka deras värde för din verksamhet.

Överst på sidan