Outsourcing av dokumentprocesser

Outsourca hela dokumentprocesser och så att ni kan fokusera på kärnverksamheten

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

  • Miljöanpassade kontorslösningar

    Tree trunk.

    Våra miljöanpassade kontorslösningar omfattar en rad erbjudanden som kan minska ert företags miljöpåverkan, bl.a. rådgivning om hållbar utveckling, miljöanpassad teknik och återanvändning av certifierad utrustning. 

Med fokus på kompletta dokumentintensiva processer kan Ricoh optimera specifika dokumentarbetsflöden och se till att de passar er verksamhets behov. Outsourcing av sådana tjänster och av leverans av information som behövs för verksamheten gör att dina medarbetare effektivt hittar den information de behöver.

Outsourcing av dokumentprocesser

Office woman desk with laptop
Utskrift av variabla data

Anpassa utskrifter, effektivisera arbetsflöden, hantera individualiserade massutskick internt.

Woman in an office corridor looking left.
Digitalt postrum

Höj effektiviteten och få ökad kontroll över processer som skanning av inkommande post, korrekt klassificering och smidig indexering (OCR), framhämtning av information, registerhantering och dokumentförstöring.

Woman in an office looking out a window.
E-fakturering – kundreskontra

Med Ricohs lösning för e-fakturering kan företag minska eller eliminera pappersanvändningen i faktureringsprocessen, samtidigt som fakturor kan skickas direkt till kunderna i vilket format som helst, elektroniskt eller på papper.

Office woman looking right
E-fakturering – Leverantörsreskontra

Med Ricohs lösning för e-fakturering kan företag minska eller eliminera pappersanvändningen vid godkännande och betalning av fakturor eller ansluta direkt till leverantörernas ERP-system. I slutänden gynnar det alla parter om era leverantörer får möjlighet att fakturera elektroniskt.

Överst på sidan

Behöver du mer hjälp?
Kontakta Ricoh via ett formulär

Överst på sidan