Managed Print Services

Vi hanterar information, inte bara utskrifter.

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

 • Miljöanpassade kontorslösningar

  Tree trunk.

  Våra miljöanpassade kontorslösningar omfattar en rad erbjudanden som kan minska ert företags miljöpåverkan, bl.a. rådgivning om hållbar utveckling, miljöanpassad teknik och återanvändning av certifierad utrustning. 

I dagens affärsklimat är det viktigare än någonsin att minska och kontrollera kostnaderna. Företag som tar fram strategier för ökade intäkter eller förbättrade verksamhetsprocesser räknar inte alltid med kostnaderna för dokumenthantering. 

Företag som tillämpar Managed Print Services (MPS) och en strategi för total utskriftshantering kan få viktiga fördelar, t.ex: 

 • Minskade dokumentkostnader

 • Kontrollerade kostnader

 • Mer produktiva medarbetare

 • Eliminering eller kraftig minskning av spill

 • Kontinuerlig förbättring av dokumentens livscykler

 • Miljövänligare status som globala företagsmedborgare

Ricohs dokumenthanteringstjänster sträcker sig mycket längre än till utskrifter.
Vårt fokus på slutanvändaren och på att integrera förändringar för att engagera medarbetare, innebär att vi kan åstadkomma långsiktiga förbättringar av er dokumentbearbetning och effektivitet.

Genom tjänster som utförs på plats och på distans, lär sig våra konsulter och projektledare mer om era behov. När vi utvärderar era unika behov tar vi alltid hänsyn till den mest avgörande framgångsfaktorn – medarbetarna.

Vi förvaltar alltså hela företagets dokumentmiljö och ni har behöver bara ha en enda kontaktpunkt. Tack vare vår storlek och position på marknaden blir det lätt för våra kunder att expandera från lokal lösning till global omfattning när det gäller allt från distribuering av utskriftstjänster till centrala reproavdelningar (CRD).

Överst på sidan

Behöver du mer hjälp?
Kontakta Ricoh via ett formulär

Överst på sidan