Kostnadskontroll

Spårbar och effektiv kostnadskontroll

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

 • Miljöanpassade kontorslösningar

  Tree trunk.

  Våra miljöanpassade kontorslösningar omfattar en rad erbjudanden som kan minska ert företags miljöpåverkan, bl.a. rådgivning om hållbar utveckling, miljöanpassad teknik och återanvändning av certifierad utrustning. 

Spara tid och pengar genom snabb elektronisk utgiftshantering.

Översikt

Ricohs lösning för kostnadskontroll sparar tid och minskar administrations- och lagringskostnader genom att erbjuda ett snabbt och kostnadseffektivt alternativ till tidskrävande manuella rutiner.

Ricohs lösning ersätter de manuella rutinerna med snabb, indexerad dokumentinläsning och hantering med hjälp av multifunktionsenheter. Lösningen gör dokument i pappersformat och digitalt format direkt tillgängliga via en informationssäker och central digital lagringsplats. Lösningen innebär också snabbare handläggning av fordringar genom möjlighet till sökning, hämtning och automatiserade processer för godkännande.

Genom denna rationella lösning för kostnadskontroll kan företagen skära ner på sina kostnader samtidigt som de uppfyller detaljerade lagstadgade krav och regler från skattemyndigheter etc.

 • Centraliserad elektronisk lagring och hantering maximerar effektivitet och sänker kostnader.

 • Elektroniska rutiner för godkännande minskar handläggningstiderna för kostnadskontroll.

 • Korrekt indexering och detaljerad spårning av ändringar garanterar snabb sökning och hämtning samtidigt som det stärker regelefterlevnad.

Överst på sidan

Relaterat

 • Office man leaning on desk
  Personalregister

  Snabbare arbetsflöden och bättre produktivitet är resultatet av snabb, korrekt och konfidentiell hantering av personalregister

 

Överst på sidan

Behöver du mer hjälp?
Kontakta Ricoh via ett formulär

Överst på sidan