Enhetshantering

Optimera utrustningens prestanda och produktivitet

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

What is most important to you?

Streamline NX

You don’t need to decide - Save money whilst improving information security and document processes

  • Miljöanpassade kontorslösningar

    Tree trunk.

    Våra miljöanpassade kontorslösningar omfattar en rad erbjudanden som kan minska ert företags miljöpåverkan, bl.a. rådgivning om hållbar utveckling, miljöanpassad teknik och återanvändning av certifierad utrustning. 

Ta kontroll och nyttja automatiserad fjärrstyrning och rapportering för att hantera alla enheter på ett snabbt och effektivt sätt.

Spara tid och sänk kostnaderna genom integrerad kontroll över multifunktionsenheter och skrivare med Ricohs verktyg för övervakning och hantering av enheter. Vi erbjuder uppdaterad enhetsinformation via en central kontrollpanel med utökade funktioner och tjänster som gör det möjligt att öka enheternas drifttider och förenkla IT-administrationen.

Insamlad data kan förvandlas till detaljerad information om de olika enheterna med hjälp av Ricohs lösningar för enhetshantering, till exempel @Remote. Oberoende av om det handlar om integrerade applikationer för mindre företag eller verktyg för att administrera en global verksamhet har Ricoh en lösning:

  • Exakta räkneverksvärden skickas enligt schema via automatiserad avläsning

  • Få tillgång till rapporter via en webbportal som hjälper till att förbättra enheternas effektivitet

  • Maximera tillförlitligheten genom förebyggande underhåll, bl.a. automatiska e-postaviseringar om service, tonerbyte och firmware-uppdatering

  • Skapa miljörapporter som hjälper er att förstå och nyttja möjliga miljöanpassningar genom att hantera utrustningen på ett bättre sätt

  • Kartläggning av enheter gör att status kan kontrolleras för tusentals enheter

Mer information om specifika verktyg.

Överst på sidan

Relaterat

 

Överst på sidan

Behöver du mer hjälp?
Kontakta Ricoh via ett formulär

Överst på sidan