Ricoh Communication services

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Videokonferens gör det enkelt att träffas
Smart utrustade rum gör det enkelt med interaktiva möten vilket spar tid och miljö. Geografiska avstånd behöver inte längre vara ett problem. Via video finns ni alltid nära era kunder, samarbetspartners och medarbetare, oavsett vart ni befinner er. De interna processerna förenklas och blir personliga tack vare visuell direktkontakt. Kvalitativ ljud- och bildöverföring är grunden för ett optimalt interaktivt samarbete och med ett brett produktsortiment och tjänster i världsklass skapar vi unika lösningar som ger alla smarta fördelar.

Ricoh UCS Advanced
Med vår tjänst UCS Advanced, kan alla videosystem delta i ett flerpartsmöte. Detta gäller även för system som Lync eller Skype som normalt inte är kompatibla med standardbaserade videosystem. Du kan också delta i mötet via en webbläsare eller ringa in med traditionell telefon. Tjänsterna är så kallade molntjänster, vilket betyder att de finns tillgängliga överallt utan några som helst investeringskostnader. Det innebär också att du får tillgång till nya versioner och ny funktionalitet i takt med att tjänsterna vidareutvecklas. Detta ger er en framtidssäker funktion med hög kvalitet.

Har man internet har man tillgång till molnvideo. Utan att behöva tänka på vare sig teknik eller utrustning kan du nu ersätta både telefonmötestjänster och webbmötestjänster, samtidigt som du förbättrar samarbetsmöjligheterna mellan olika geografiska platser. Det är inte längre nödvändigt att boka mötesrum eller utrustning utan ni kan ta mötet direkt från den plats där deltagarna befinner sig för tillfället. Allt som behövs är en webbläsare. Maila en länk till deltagarna så kan de vara med i mötet. Se gärna vår film på YouTube.

UCS Advanced YouTube

Mobil videokonferenslösning
Ricohs kortprojicerande kompakta P3500 är en extremt bekväm portabel lösning som kan förvandla vilket utrymme som helst till ett mötesrum. Allt man behöver är en internetanslutning. Systemet är inte större än en A4 och inkluderar kamera, mikrofon och högtalare. Ett specialfodral ingår också för att det ska vara enkelt att ta med sig enheten. P3500 är efterföljaren till den framgångsrika P3000, med snabbare prestanda och fler funktioner.

Överst på sidan