Vår affärsverksamhet

Vilka vi är. Vad vi står för.

Service vid behov. Var du än befinner dig.

Vi finns här för dig. Och vi fortsätter att växa.

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

Vi har utvecklat ett ständigt växande europeiskt nätverk för att alltid kunna garantera bästa möjliga service. Var du än befinner dig kan du vara säker på att få tillgång till lokal expertis, uppbackad av ett globalt företag. 1995 förvärvade vi NRG Group PLC (tidigare Gestetner Holdings PLC) för att förstärka vårt försäljningsnätverk utomlands, följt av Danka, IKON och InfoPrint Solutions för att ytterligare stärka vår kapacitet inom försäljning och grafisk produktion.

Ricoh grundades 1936 och levererar dokumenttjänster, konsulttjänster, program- och maskinvara till små och stora företag över hela världen. Vilken lösning du än söker har vi det du behöver.

Våra system är utformade att kunna växa i takt med din verksamhet. Tack vare vårt oöverträffade supportnätverk kan du som kund hos Ricoh vara säker på att få rätt hjälp när du behöver den.

Vi har verksamhet inom försäljning och support, tillverkning, forskning och utveckling i cirka 200 länder och har regionala huvudkontor i USA, Storbritannien, Singapore, Kina och Japan. Vi kommer att löpande förbättra och uppdatera vårt supportnätverk via vår globala marknadsföringsgrupp. Gruppen ansvarar för strategierna för den lokala försäljnings- och supportverksamheten hos våra fyra regionala huvudkontor, där global räckvidd kombineras med lokal expertis.

Vi har byggt upp vårt globala tillverknings- och leveranssystem med utgångspunkt från effektivitet och kvalitet. Vi siktar även på lokal tillverkning där det är möjligt, med syftet att möta de lokala kundernas behov. 2009 inledde vi verksamheten vid Ricoh Manufacturing (Thailand) Ltd., och tillförde därmed tillverkningskapacitet till Asien-/Stillahavsregionen. Som ett resultat av det har nu alla fem affärsregioner en egen försäljnings- och tillverkningsverksamhet som snabbt kan leverera produkter och tjänster som uppfyller lokala krav och behov.

I syfte att ligga före våra konkurrenter har vi byggt upp en global forsknings- och utvecklingsorganisation som huserar framstående talanger och tekniska tillgångar. Dessa enheter hjälper oss att skapa innovativa, högteknologiska lösningar för en global marknad. Eftersom de också kan utnyttja lokal kompetens har vi möjlighet att samarbeta om allt från forskning till kommersiell utveckling och se till att kundernas behov återspeglas i våra produkter och tjänster.

När det gäller att erbjuda lösningar är vår mångsidighet en verklig tillgång. När vi träffar dig för första gången ser vi till att sätta oss in i dina utmaningar och mål. Det är vad vi behöver för att kunna hjälpa dig att förbättra kontorsproduktivitet och dina arbetsflöden.

Våra lösningar är skräddarsydda efter varje företags specifika behov, problem och utmaningar. Om du vill minska dina kostnader, höja din produktivitet eller säkerhet, minska din miljöpåverkan – eller kanske något helt annat – kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

Vi kommer heller inte att försvinna så fort vi har infört lösningen. Vi erbjuder våra kunder ett supportnätverk som saknar motstycke och kan dessutom driva och kontrollera installerad utrustning, antingen genom underhåll på plats eller via fjärrhantering.

Överst på sidan